Gevelsluitende elementen

Gevelsluitende elementen

Gevelsluitende elementen zorgen voor een efficiƫnte en snelle methode om gevels dicht te zetten. Zowel voor nieuwbouw als ook voor renovatieprojecten is deze vorm van houtskeletbouw toepasbaar.

De keuzes zijn heel divers. De elementen kunnen al voorzien worden van kozijnen, al of niet beglaasd. Buitenbekleding en rachelwerken kunnen al in de fabriek geheel of gedeeltelijk aangebracht worden. Vaak vormen transportmogelijkheden en/of gewicht de beperkende factoren voor de uitvoering van de elementen.

Vraag om ons advies
Maak een afspraak

Ervaring en innovatie

Wij zijn u graag van dienst met inzet van onze opgedane ervaring en kennis. Vele timmerfabrieken en aannemers gingen u al voor
Optimale Project doorloop
Digitale Informatieverwerking
Verminder faalkosten
Verbeter Bedrijfsresultaat

Onze oplossingen

Samen met uw komen tot de technisch beste en budgetvriendelijkste oplossing.Dit alles door inzet van onze kennis gecombineerd met de beste software die er in de houtskeletbouwbranche voorhanden is.

Prima software

Door het gebruik van Vertex BD hebben wj de mogelijkheid om ifc modellen te combineren met de hsb conctructie zodat we komen tot een optimale foutreductie.

Strakke planning

Wij streven ernaar om samen met de klant een strakke planning op te zetten en deze uit te voeren.

Ervaring

Jarenlange ervaring en de opgedane kennis door uitwerking van zeer vele diverse projecten kunnen wij geheel in dienst stellen van uw project

De Beste Reclame

De beste reclame voor uw bedrijf vormen projecten van hoge kwaliteit en strakke planning. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn om dit doel te bereiken.

Het proces

Wij ontvangen de tekeningen van uw project en de vraagstelling ivm het uit te voeren werk. Aan de hand hiervan kijken wij of dit werk past in onze planning, dat is een eerste vereiste want anders heeft het geen zin om een offerte uit te brengen. Vervolgens brengen wij een offerte uit waarbij wij een prijs afgeven op projectbasis of uurbasis.

Bij accoord van de offerte maken wij een eerste opzet van het 3D model en 2D details. Deze bespreken wij vervolgens met de klant alvorens wij over gaan tot de uitwerking van details en houtconstructie. Indien de klant het vraagt kunnen wij ook de constructieberekeningen laten opstellen.

Na een of twee controlerondes wordt het tekenwerk definitief en kunnen wij aan de hand van het model ook de diverste stuk en zaaglijsten uitdraaien, en kan de productie opgestart worden.

Tijdens de bouw blijven wij het proces volgen. Een meegeleverd 3D model zorgt ervoor dat u een optimaal inzicht hebt in de constructie.

Voorbeeld bekijken

Onder de knoppen kunt u bestanden downloaden van 2 voorbeeldprojecten.
Jaren ervaring

0

Jaren ervaring

Uitgevoerde opdrachten

0

Uitgevoerde opdrachten